Volledig scherm
Het campingleven op DTRH. © Eveline van Elk

Groene Heuvels maandje minder goed bereikbaar door DTRH

EWIJK - De opbouw van muziekfestival Down The Rabbit Hole (DTRH) start woensdag over een week. Vanaf dat moment is recreatiegebied Groene Heuvels in Ewijk een maand lang iets minder goed bereikbaar. 

De zesde editie van het festival Down The Rabbit Hole vindt in het weekend van 5 tot en met 7 juli plaats op de Groene Heuvels.

Tijdens het evenement zelf en de donderdag ervoor (4 juli) en de maandag erna (8 juli) is het recreatiegebied niet toegankelijk voor dagrecreanten en duikers. Zij kunnen, laat beheerder Leisurelands weten, uitweken naar een andere plas. Bijvoorbeeld de Berendonck in Wijchen of het Wylerbergmeer in Beek. 

Vanaf 15 juli alles weer normaal

Tijdens de op- en afbouw van DTRH is het lastiger om bij de Groene Heuvels komen. Zo is vanaf 19 juni, de woensdag dat organisatie MOJO begint met de opbouw, de hoofdingang aan de Ficarystraat afgesloten.

Bezoekers die daarna het park op willen, worden verwezen naar de tijdelijke ingang. Hiervoor moeten ze de weg richting Vakantiepark de Groene Heuvels nemen. Het terrein moet maandag 15 juli vanaf 17.00 uur weer als vanouds toegankelijk zijn. 

Vakantiepark de Groene Heuvels, Paintballboerderij, klimpark Zips and Ropes en Paviljoen en Camping het Buitenhuis blijven in de tussentijd gewoon bereikbaar.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal