Groep scooterrijders haalt levensgevaarlijke capriolen uit op volle A73

VIDEOBEUNINGEN - Een groep van tientallen scooterrijders is zaterdagavond op de A73 bij Beuningen/knooppunt Neerbosch beland. Waarom zij daar reden is niet bekend, maar het lijkt op de beelden om een bewuste actie te gaan.

Het verschil in snelheid maakte de actie van de (voornamelijk)  jongeren levensgevaarlijk. Te zien is hoe één van de scooterrijders bijna onder een grote witte vrachtwagen komt. 

Een persoon filmde rond 21.00 uur vanuit een auto, terwijl de scooters kriskras voor hem over de snelweg reden. ,,Wat een malloten zeg’’, roept de filmer.

De politie doet nog onderzoek naar het incident.

Volledig scherm
De scooterrijders op de A73. © Persbureau Heitink
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Rechter: zijn de krakers van de waterzuivering er eigenlijk nog wel?

    Rechter: zijn de krakers van de waterzuive­ring er eigenlijk nog wel?

    Zitten er nog krakers in de voormalige kantoorruimte van de waterzuiveringsinstallatie aan de Jonkerstraat in Nijmegen? ,,Zijn ze niet geschrokken van de dagvaarding?", vroeg de kortgedingrechter in Arnhem zich donderdag af. De curator van de failliete InnovioPapers BV (voorheen Sappi) die het kort geding aanspande, weet het eigenlijk niet zeker. ,,Er staat nog steeds een tentje. En een bromfiets. Ik sluit niet uit dat ze er nog zijn."

Maas en Waal