Grote actie politie en gemeente bij recreatiepark De Groene Heuvels in Ewijk

video | updateEWIJK - Bij recreatiepark De Groene Heuvels in Ewijk is een grote actie gaande van de politie, de belastingdienst en de gemeente Beuningen. Iedereen die het park in- en uitrijdt, wordt gecontroleerd en moet zijn identiteitsbewijs laten zien. Ook zoekt de politie naar eventuele wietplantages in vakantiehuisjes.

15 reacties

 • tgm beuningen

  3 jaar geleden
  Die mensen, met 1 of 20 huisjes, zijn niet verantwoordelijk voor het tekort aan woningen en evenmin voor het alsmaar duurder worden van wonen (en recreëren). Winst willen maken/geld verdienen lijkt mij trouwens een veel betere drijfveer dan leedvermaak.
 • DagobertDuck

  3 jaar geleden
  Parkbeheerder heeft besloten om het zwembad spoedig geheel dicht te doen! Recreatief gebruikende eigenaren, of zelfverhurende eigenaren worden met deze maatregel onevenredig geschaad. Ondertussen is de dierentuin ook al geruimd. De speeltuin buiten, het golfterrein en tennisbaan zullen verder en verder verpauperen. Hoe kan een exploitant zovelen duperen met zijn besluiten? Waarom komen de bestuurders van de VvE niet op voor de belangen van de bungaloweigenaren? Iemand een idee wat hier gaande is? Hoelang blijft dit mismanagement aan het roer? 
 • LandLord

  3 jaar geleden
  Je zal maar 10 of 20 bungalows hebben hier op het park. Denk je eindelijk mee te kunnen graaien in het rad van fortuin en ineens staat alles op de helling. Wie het onderste uit de kan wil, krijgt de deksel op zijn neus. Word vervolgd!
 • TaskForce1

  3 jaar geleden
  Geen tijd voor helaas... Koffiedrinken en een unieke ronde te voet over het park tezamen met het parkbeheer neemt gewoonweg veel tijd. 
 • TaskForce

  3 jaar geleden
  Foute informatie zoals zoveel anderen rad voor ogen wordt gedraaid. Er is geen akkoord van deze Gemeente op aangedragen misleidende plannen van de VEBEGH (parkVvE) en aangestelde exploitant. Juist voornoemden zijn de echte organisatoren van het formaliseren tot een massaal migrantenpark. Jarenlang gevoerd wanbeleid, tot wanhoop gedreven leden in een wurggreep, zomaar ontstane situaties of bewust zo georganiseerd sinds het faillissement in 2001...Het is maar goed dat ondermijnend gezag word aangepakt en hopelijk zal doordringen tot alle gedupeerden. 

Maas en Waal