Het is bijna zover: Down The Rabbit Hole staat in de startblokken

DTRHEWIJK - Down The Rabbit Hole (DTRH) lijkt zo goed als klaar voor de start. Op de campings staan de tenten hutjemutje, de podia zijn gereed, de ochtendyoga is voltooid, de biertaps werken en het zonnetje schijnt. Om 15.00 trapt het festival traditiegetrouw af met een tocht van artiesten over het terrein. Ditmaal: Ronnie Flex & Deuxperience.

De jonge Nederlandstalige rapper Ronnie Flex en zijn crew zijn het hele weekend Special Guest op DTRH. Hij paradeert in een muzikale optocht, net zoals de Nijmeegse band De Staat tijdens de eerste editie in 2014 al deed, richting het hoofdpodium de Hotot waar het festival geopend wordt.  

De vrijdag staat verder vooral in het teken van een aantal grote acts. De Staat speelt op het hoofdpodium en Neneh Cherry en Grace Jones zijn ook aansprekende namen, terwijl Editors als hoofdact de avond afsluit.

Volledig scherm
Het hoofdpodium, de Hotot, in opbouw. © Koen Verheijden
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © DG 0407 GO 001 DOWN THE RABBIT HOLE
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal