Een controle op de Groene Heuvels.
Volledig scherm
Een controle op de Groene Heuvels. © Eveline Van Elk

‘Illegale bewoners’ Groene Heuvels moeten binnen halfjaar weg

EWIJK - Arbeidsmigranten en mensen die ‘permanent’ wonen op vakantiepark de Groene Heuvels in Ewijk moeten er binnen zes maanden weg zijn. Zijn ze dat niet, dan volgt er een dwangsom voor de huisjeseigenaar. 

10 reacties

 • Sverre Gaffelbaard

  3 jaar geleden
  Lijkt mij ook geen goed idee...…, stel dat daar voornamelijk pensionados gaan wonen? Nou.., die gaan meteen al na de eerste dag van DTTRH klagen over geluidsoverlast.
 • tgm beuningen

  3 jaar geleden
  Maak er een woonwijk van, iedereen rijk en de schatkist ook blij. 
 • Gerrit Louter

  3 jaar geleden
  Betaalbare huurwoningen...?  daar hebben ze geen tijd voor....ze hebben het veel te druk om de mensen die nood gedwongen in z,on huisje verblijven , de straat op te jagen.....maar die kunnen allemaal s,nachts op het gemeentehuis komen slapen.....?
 • Janpiet

  3 jaar geleden
  Park is niet meer te redden. Oude zooi.
 • Harry

  3 jaar geleden
  Een hele terechte stap van de gemeente! Wat de exploitant doet is wettelijk verboden. Permanente huisvesting van Polen, het sluiten van de horeca op het park, het ontslaan van al het horecapersoneel en het de nek omdraaien van een vakantiepark wordt terecht afgestraft. De exploitant ziet alleen het grote geld. Het park en zij personeel interesseren hem niks. Voor bewoners die door deze maatregel in nood komen moet een tijdelijke oplossing worden gevonden. 

Maas en Waal