46 vakantiewoningen op park De Groene Heuvels worden permanent bewoond.
Volledig scherm
PREMIUM
46 vakantiewoningen op park De Groene Heuvels worden permanent bewoond. © Eveline Van Elk

‘Je huis uit!’ Permanente bewoners Groene Heuvels zijn razend

EWIJK - Geïntimideerd, zo voelen permanente bewoners op vakantiepark De Groene Heuvels zich. Groene Heuvels Holding mailt hen de boodschap begin 2021 te moeten vertrekken. Zo niet, dan eist de holding een dwangsom van 2500 euro per maand.

20 reacties

 • tgm beuningen

  2 jaar geleden
  En daar kunt u wel van genieten?
 • Fintelman

  2 jaar geleden
  Hahaha een vakantiepark, het is nog te duur voor een gratis vakantie. Laat die mensen er lekker zitten voor je met een paar hectare verpauperde huisjes zit. 
 • tgm beuningen

  2 jaar geleden
  Welk mooi doel deze trieste en onnodige scherpslijperij moet dienen is mij nog steeds niet duidelijk, maar iets of iemand moet toch denken beter te worden van het dakloos maken van al deze mensen. Maakt mij allemaal niet vrolijker.
 • Thijs

  2 jaar geleden
  Als je een vakantiewoning kunt kopen kun je ook een huis kopen! Je kunt geen normale hypotheek krijgen voor een vakantiewoning dus ben je altijd duurder uit dan een hypotheek voor een woning.
 • Thijs

  2 jaar geleden
  Onzin het is niet zo dat een bestemmingsplan is gewijzigd. Het is altijd bekend geweest. Met de bouw , met de verkoop en met de koop. Als je deze gok genomen hebt dan heb je misschien teveel betaald maar ook jaren lang geprofiteerd

Maas en Waal