Volledig scherm
Deze zesde editie van DTRH is voorbij. © De Gelderlander

Laatste festivalgangers verlaten de Groene Heuvels in Ewijk

EWIJK - De rust keert langzaam terug op recreatiepark de Groene Heuvels in Ewijk. Maandagmiddag verlieten de laatste feestvierders het festivalterrein van Down The Rabbit Hole. Met een reistas, trolley en vaak nog een grote boodschappentas vertrokken ze huiswaarts. 

Thomas Fos uit Groningen nam een ‘souvenirtje’ mee naar huis: een kruk. Gekregen van zijn zus Jael. ,,Hij heeft zijn enkel vrijdag verstuikt. Toen heb ik hem maar een kruk cadeau gegeven. Gekocht bij de EHBO, kostte 15 euro.” 

Jael was voor de vierde keer bij DTRH. ,,Geweldig festival, leuk, relaxed sfeertje.” Volgens de Omgevingsdienst Regio Nijmegen hield organisator MOJO zich ook aan de geluidseisen: de ODRN constateerde geen overtredingen. 

‘Optimaal genoten'

Een deel van de 35.000 bezoekers ging zondag naar huis. ,,De meesten bleven net als ons tot en met maandag”, zegt Jael. ,,We waren er donderdag al voordat de camping openging. Dus we hebben optimaal genoten.” 

Deze week heeft organisator MOJO nodig om alles op te ruimen. Maandag moet om 17 uur alles weer als vanouds zijn op de Groene Heuvels.

Volledig scherm
Bezoekers verlaten het festivalterrein. © De Gelderlander
Volledig scherm
De bezoekers keren huiswaarts. © De Gelderlander
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal