Ludy zorgt als centrummanager in Beuningen voor ‘positieve vibe’

BEUNINGEN/WIJCHEN - Ze woont in Wijchen, maar het centrum van Beuningen heeft een speciaal plekje in haar hart. Ludy van Lin runt er met haar man elektronicazaak Expert. Ook is ze er sinds kort centrummanager.  

Ludy van Lin is nu centrummanager van Beuningen.
Volledig scherm
Ludy van Lin is nu centrummanager van Beuningen. © Eveline Van Elk

Wat is dat eigenlijk, een centrummanager?
,,Een verbinding tussen ondernemers, gemeente en pandeigenaren. Doel: een centrum dat nog jaren mee kan. Ik hou mij bezig met citymarketing, promotie, evenementen, communicatie, beleving en leegstand en budgetten.”

U was ad interim. Nu bent u de vaste centrummanager. Hoe kreeg u die baan?
,,Het bestuur gaf aan enthousiast te zijn en met mij verder te willen. Ook vanuit ondernemers kwamen er positieve berichten. Eigenlijk is het jammer om tijd te investeren in een procedure terwijl we heel tevreden zijn hoe het loopt, zeiden ze.” 

Maar u was niet voor niets eerst even ad interim.
,,Ad interim was op mij verzoek. Ik wilde eerst kijken of ik leuk vond en of er voldoende draagvlak was. En ook of het niet bijt met wat ik in de winkel (Expert) doe, want eigenlijk heb ik twee petten op. Ik moet zeggen: dat gaat me goed af. Ik merk bij de ondernemers de laatste tijd ook een hele positieve vibe. Zo doen ze meer aan de evenementen mee.” 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal