Omdat de buitenzwembaden de komende zomer dichtblijven, zullen we dit beeld waarschijnlijk vaker gaan zien. Kinderen die op andere plekken het water opzoeken, zoals hier in de wijk de Beuningse Plas waar jongens en meiden zich afgelopen week uitstekend vermaakten. Ze sprongen van de diverse bruggen af die de buurt heeft en zwommen in het water.
Volledig scherm
PREMIUM
Omdat de buitenzwembaden de komende zomer dichtblijven, zullen we dit beeld waarschijnlijk vaker gaan zien. Kinderen die op andere plekken het water opzoeken, zoals hier in de wijk de Beuningse Plas waar jongens en meiden zich afgelopen week uitstekend vermaakten. Ze sprongen van de diverse bruggen af die de buurt heeft en zwommen in het water. © Eveline Van Elk

Maas en Waalse buitenbaden blijven deze zomer dicht

EWIJK/DREUMEL - Een duik nemen in de Maas en Waalse buitenzwembaden zit er deze zomer waarschijnlijk niet in. De Tuimelaar in Ewijk en De Zeven Morgen in Dreumel vinden het onverantwoord om open te gaan.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal