Man in Beuningen wordt bekogeld met sneeuwballen en krijgt klappen

BEUNINGEN - Een man is dinsdagavond mishandeld, omdat hij verhaal ging halen nadat hij met sneeuwballen was bekogeld in Beuningen.

Het slachtoffer werd rond 19.30 uur op de parkeerplaats voor het appartementencomplex Beuningerbeemd in Beuningen bekogeld door een of meerdere mensen uit een groep van ongeveer vijftien personen. 

De man was hier niet van gediend en ging verhaal halen. Volgens de politie escaleerde dit en werd hij door iemand uit de groep in zijn gezicht geslagen. Daarna zijn ook nog vernielingen aangericht aan zijn auto. Hoeveel personen daarbij betrokken waren, is niet bekend.

Ook is onbekend of het slachtoffer verwondingen heeft overgehouden aan de mishandeling. De groep is na het voorval richting het Beukenpark in Beuningen vertrokken. De politie zoekt getuigen. Onduidelijk is nog of er al iemand is aangehouden. 

Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Getty Images
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal