Natasja Verploegen in haar woning.
Volledig scherm
PREMIUM
Natasja Verploegen in haar woning. © Eveline Van Elk

Natasja weet niet waar zij en haar zoon heen moeten

groene heuvelsEWIJK - Natuurlijk wist ze dat permanente bewoning niet is toegestaan op vakantiepark de Groene Heuvels in Ewijk. Maar verschillende mensen woonden er al vele jaren én bovendien had Natasja Verploegen (46), naar eigen zeggen, geen andere mogelijkheden. Nu moet ze er weg. Verploegen is ten einde raad.

29 reacties

 • tgm beuningen

  3 jaar geleden
  Helaas niet :-) Maar afgunst is niet mijn ding.
 • elco

  3 jaar geleden
  Ik zou zeggen gewoon blijven zitten. De gemeente is in deze al die jaren al nalatig geweest en niet handelend opgetreden om dan nu de stekker uit het woonpark te trekken is kortzichtig en raar.Al die jaren een  gedoogbeleid toepassen om dan van uit het niets het park weer bewoonbaar te maken voor recreatie en heel raar en niet te voorspellen.De eigenaren van de vakantiehuisjes zijn hiervan de dupe omdat de woningen niet meer te verhuren zijn en helemaal omdat niemand ze meer wil kopen want de gemeente heeft het beleid omgegooid en gaat in eens handhaven.Hoe kortzichtig en raar beleid .
 • Gerrit Louter

  3 jaar geleden
  In regeltjes naleven zijn ze goed in Nederland---regeltjesland...!  maar een passende oplossing hebben ze ook hier niet...!   of word er nu opeens wel een sociale huurwoning uit de mauw geschud van deze ambtelijke kleermakers...? ze moeten zich daar de ogen uit hun ambtenaren kop schamen om de diverse schrijnende gevallen op een dergelijke manier te behandelen..!
 • KNijmegenaar

  3 jaar geleden
  Die Polen mogen er dan steeds maar drie maanden wonen om dan afgelost te worden door weer andere landgenoten, de bewoning blijft dan net zo min recreatief als de bewoning door Natasja Verploegen. De Polen zijn ook immers geen recreanten maar arbeidsmigranten.
 • Puck

  3 jaar geleden
  Nee je moet het 3 maanden per jaar verhuren. En je moet een eigen andere woning hebben of huren. Staat duidelijk in de koopakte.