Zullen we deze zomer weer met z'n allen op één kluitje zitten tijdens het driedaagse Down The Rabbit Hole? Als het aan Bente Bollmann - marketing manager Down The Rabbit Hole - ligt wél: ,,We gaan geen concessies doen aan het bezoekersaantal."
Volledig scherm
Zullen we deze zomer weer met z'n allen op één kluitje zitten tijdens het driedaagse Down The Rabbit Hole? Als het aan Bente Bollmann - marketing manager Down The Rabbit Hole - ligt wél: ,,We gaan geen concessies doen aan het bezoekersaantal." © Gerard Verschooten

Optimisme over Down the rabbit hole, maar dan wel zonder Amerikaanse artiesten: ‘Moeten realistisch blijven’

EWIJK - Als Down The Rabbit Hole (DTRH) in het eerste weekeinde van juli doorgaat, zullen er geen Amerikaanse artiesten zijn te bewonderen. 

3 reacties

 • janv meulen

  2 jaar geleden
  Sex , drugs , en rock en roll, met 40000 personen op 1 hoop !!! Zo komen we NOOIT van de ellende af . Bollmann denkt alleen aan zich zelf !!!!
 • Mattie Veld

  2 jaar geleden
  De overheid gelooft misschien wel in festivals, maar niet in de mate die de organisatie voor ogen heeft, anders wordt het een grote superverspreider.
 • Henk Oosting

  2 jaar geleden
  Als er nu al ondermijnende vrijheden worden genomen door "de jeugdigen" omdat men schijt heeft de coronaregels na te leven, zie ik niet dat er voor of na 1 juli enig evenement zal doorgaan. Eerst moet corona uitgedoofd zijn anders blijven we doorsukkelen tot eind van het jaar en later.