Zullen we deze zomer weer met z'n allen op één kluitje zitten tijdens het driedaagse Down The Rabbit Hole? Als het aan Bente Bollmann - marketing manager Down The Rabbit Hole - ligt wél: ,,We gaan geen concessies doen aan het bezoekersaantal."
Volledig scherm
Zullen we deze zomer weer met z'n allen op één kluitje zitten tijdens het driedaagse Down The Rabbit Hole? Als het aan Bente Bollmann - marketing manager Down The Rabbit Hole - ligt wél: ,,We gaan geen concessies doen aan het bezoekersaantal." © Gerard Verschooten

Optimisme over Down the rabbit hole, maar dan wel zonder Amerikaanse artiesten: ‘Moeten realistisch blijven’

EWIJK - Als Down The Rabbit Hole (DTRH) in het eerste weekeinde van juli doorgaat, zullen er geen Amerikaanse artiesten zijn te bewonderen. 

4 reacties

 • Opa Opa

  11 maanden geleden
  Op basis van een paar virologen n wat cijfers wordt NL al een jaar gegijzeld. De Engelse variant, is of nog onderweg of allang weer vertrokken. De aantallen besmettingen die het RIVM ons voorspiegelt is nooit gehaald en gelukkig maar. Dit virus is hier nu al een jaar, of je hebt het gehad, of je bent immuun. Het feit dat er telkens nieuwe besmettingen plaatsvinden kan ook geen vaccin tegenop. Maar toch vreemd dat een natuurlijk virus wereldwijd, met alle klimaatverschillen, kan overleven.
 • janv meulen

  11 maanden geleden
  Sex , drugs , en rock en roll, met 40000 personen op 1 hoop !!! Zo komen we NOOIT van de ellende af . Bollmann denkt alleen aan zich zelf !!!!
 • Mattie Veld

  11 maanden geleden
  De overheid gelooft misschien wel in festivals, maar niet in de mate die de organisatie voor ogen heeft, anders wordt het een grote superverspreider.
 • H Oosting

  11 maanden geleden
  Als er nu al ondermijnende vrijheden worden genomen door "de jeugdigen" omdat men schijt heeft de coronaregels na te leven, zie ik niet dat er voor of na 1 juli enig evenement zal doorgaan. Eerst moet corona uitgedoofd zijn anders blijven we doorsukkelen tot eind van het jaar en later.

Maas en Waal