Volledig scherm
PREMIUM
Over & Weer repeteert in een huiskamer. © Paul Rapp

Over & Weer speelt nu ook in de vrieskou en bij de kachel

BEUNINGEN - Theatergroep Over & Weer houdt nu ook in de winter voorstellingen op locatie, want ook dan zijn er veel 'prachtige verhalen te vertellen'.

De figuranten zijn deze week nog het tijdelijke publiek. Ze kijken tijdens een repetitie-avond naar een verlichte ruimte, waar ze vanaf morgen drie dagen lekker warm kunnen zitten en rondlopen. Maar op de eerste groepsrepetitie van de scène Naar de warme haard weerom staan ze buiten in de kou, bij een huis aan de Dijk in de uiterwaarden van Beuningen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Ondermijning in Maas en Waal: prioriteit bij aanpak ‘onzichtbare’ criminaliteit

    Ondermij­ning in Maas en Waal: prioriteit bij aanpak ‘onzichtba­re’ criminali­teit

    WIJCHEN/BEUNINGEN/DRUTEN/LEEUWEN - Politie en gemeenten in Maas en Waal gaan de komende jaren werk maken van het bestrijden van de onzichtbare invloed van criminelen op de samenleving. Daarbij moet gedacht worden aan zaken als afpersing van ambtenaren dan wel bestuurders, ondernemers en het al dan niet onder dwang inzetten van agrarische loodsen of garageboxen voor drugsproductie. Ook internetfraude krijgt extra aandacht.

Maas en Waal