Volledig scherm
De Pieckelaan in Weurt.

Politie zoekt overvaller Weurt die op een gehavende scooter met een lekke band reed

updateWEURT - De politie is op zoek naar een jongeman die woensdag een straatoverval pleegde in de buurt van de vuilverbranding in Weurt. Opvallend detail: de scooter van de verdachte had een lekke voorband en was verder ook flink gehavend.

De jongen van tussen de 16 en 18 jaar oud beroofde zijn minderjarige slachtoffer, een jongen uit Nijmegen, op de hoek van de Pieckelaan en de Jonkerstraat van zijn mobiele telefoon. Hij deelde daarbij klappen uit en uitte dreigementen. Iemand hielp het slachtoffer na de overval en de politie is ook naar die persoon op zoek. Er is een Burgernetbericht uitgegaan om getuigen te vinden.

De overvaller ging er na zijn daad vandoor richting het centrum van Beuningen. Dat deed hij, volgens de politie, op een oude luidruchtige (retro-)scooter met een lekke voorband, kapotte kappen en een afgebroken voorscherm.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal