De heliumballon, hier nog 'aan het touwtje' van 245 meter lengte.
Volledig scherm
PREMIUM
De heliumballon, hier nog 'aan het touwtje' van 245 meter lengte. © Foto: Flip Franssen

Protest op hoogte tegen windreuzen langs snelweg A73 bij Beuningen: ‘Besluitvorming is een gedrocht’

BEUNINGEN - Niet hoog, die windturbines langs A73 en N322 bij Beuningen? Dat zullen we nog wel eens zien, dacht stichting Tegenwind. 

3 reacties

 • J. Zomers

  3 weken geleden
  Moet je niet doen... in Duitsland zijn ze gestopt met de bouw van dergelijk hoge windmolens. Het is gebleken dat omwonenden last hebben van slagschaduw en door het lage bromgeluid kunnen ze in de nacht niet slapen. Je woning wordt tot 40 tot 60% minder waard. Wie wil daar wonen... geen hond.
 • Maso Sanne

  1 maand geleden
  Klimaatwappie De Klein en zijn partij TEGEN de burgers: BN&M moeten eens luisteren naar hun burgers. Gezondheid is niet belangrijk voor GL, D66 en BN&M. Belsuit gaat er doorgeranmd worden. Persoonlijk aansprakelijk stellen voor schade en gezondheid
 • Johann Janssen

  1 maand geleden
  Niet hoog, die windturbines langs A73 en N322 bij Beuningen? Dat zullen we nog wel eens zien, dacht stichting Tegenwind. niet alleen hoog maar die milieuvervuilende dingen zijn niet eens nodig recentelijk stond er in deze krant dat er zelfs in de Achterhoek het stroomnet vol zit. hoe zit dat dus hier de energietransitie is een grote oplichters bende aan het worden en het draait alleen om de pegels. aan milieuvervuiling door die molens en panelen wordt niets gedaan.

Maas en Waal