De Groene Heuvels in Ewijk.
Volledig scherm
De Groene Heuvels in Ewijk. © Eveline Van Elk

Reacties huisjeseigenaren Groene Heuvels veranderen (tot nu toe) niets aan situatie

EWIJK - Voor vijftig eigenaren, die goed zijn voor tachtig bungalows op de Groene Heuvels, verandert hun ingediende reactie niets aan de situatie. De gemeente Beuningen blijft bij het standpunt: ze gebruiken hun vakantiehuisje in Ewijk niet voor recreatie. 

4 reacties

 • Gerrit Louter

  3 jaar geleden
  Ja dat is de oplossing...!  iedereen die noodgedwongen in een recreatie woning verblijft,,,,en er uit moet...en waar ook geen sociale woning voor beschikbaar is...,bij het COA asiel aanvragen...!  dan is het probleem zo opgelost...!  want als sommige gemeenten alleen al het woord ,,asielzoeker,,  horen , weten ze vaak van gekkigheid niet wat  voor circus attractie,s  ze  door hun  ambtenaren  allemaal moeten laten opvoeren...!
 • Puck

  3 jaar geleden
  Blijft goed dat de gemeente doorpakt. Iedereen wist vooraf dat het niet mag. Betalen geen belasting en wel alle sociale voorzieningen gebruiken.
 • Titus

  3 jaar geleden
  Er moet een "tussenfase" oplossing komen voor huisvesting van mensen in zo,n situatie. Kan van alles zijn, waardoor je tussen wal- en schip zit, soms zou het anders kunnen, maar dat geldt niet voor iedereen die daar zit .Enigste argument tegen is, dat wie daar woont het weet dat het niet als vaste woonplek geldt!  Niets ondernemen is dan ook geen optie al lijkt het hopeloos. Betaalbare sociale woningen zijn er veel te weinig!
 • tgm beuningen

  3 jaar geleden
  Misschien kan het COA uitkomst brengen, want leegstand is voor niemand goed.