Ronkende motoren en harde muziek: omwonenden Gamma in actie tegen overlast van car meetings

met videoBEUNINGEN - Knallende uitlaten, driftende en racende auto’s die hun ‘bandjes oproken’ op het parkeerterrein van de Gamma. Voor omwonenden zijn de zogeheten carmeets een kwelling. Ze zijn een petitie gestart.

11 reacties

 • Ron Boeijen

  1 week geleden
  Elkaar ontmoeten geen probleem, gezellig en natuurlijk mooi om samen ideeën te uit te wisselen of ervaringen, maar door sommige door deze straten gaan met gierende banden en hoge snelheid is natuurlijk niet wenselijk. Misschien kan daarover gepraat worden
 • Frans Kersten

  1 maand geleden
  Omwonenden? De dichtsbijzijnde woningen -en dat zijn er maar 10, de rest staat verder weg- staan op 200 meter afstand, afgeschermd door de gebouwen van Daka, Gamma en Overvecht. (Die indertijd als geluidwering tegen de A73 zijn neergezet). En: één keer in de maand een paar uur? Met de juiste mindset kun je je overal aan ergeren...
 • Jan Lamers

  1 maand geleden
  Je mag tegenwoordig ook niets meer. Jongeren zoeken 🔍 nu eenmaal een uitlaatklep en die paar mensen die zich daar aan storen die storen zich meestal aan alles. Ben zelf ook jong geweest en mijn eerste 🥇autotje heeft het ook moeilijk gehad tot dat je er achter komt wat het allemaal kost. Dus, het waait wel over. Overigens, mijn eerste 🚘 tje had ik 50 jaar geleden.
 • Hans van de Berg

  1 maand geleden
  Tot 00.00 uur vreemd, hoeven deze gasten niet te werken, waar betalen ze die auto dan van? Mochten ze geen werk hebben, er zijn vacature’s genoeg.
 • Wilma van Well

  1 maand geleden
  De asocialen! Hek lijkt me inderdaad een idee.. En als het effe kan die scheurbakken in beslag nemen met fikse boete!

Maas en Waal