Dave, Ira, Remo (eigenaar) en Davey zijn druk aan het klussen.
Volledig scherm
Dave, Ira, Remo (eigenaar) en Davey zijn druk aan het klussen. © Foto: Bert Beelen

Sportschool op slot: dan maar alle verbouwingen in één keer

BEUNINGEN - Het zat er aan te komen, maar zondag werd het definitief: de sportscholen moesten dicht. Remo Speijers van Speijers Sports uit Beuningen zit sindsdien niet bij de pakken neer. Hij besloot de verschillende verbouwingen, die hij in de planning had, in één keer te doen.

Dus wordt er deze weken hard geklust bij Speijers. Onder andere de vier zeecontainers gaan uit de trainingsruimte, daarvoor in de plaats komen wanden. Ook krijgt het sportcentrum een nieuw likje verf en wordt de tuin aangepakt. 

Hulp van team

Uiterlijk 6 april moet alles weer klaar zijn, mede dankzij zijn team. Zondagavond, net na het besluit van het kabinet, zat Speijers al met zijn trainers om tafel. ,,Iedereen stond open voor mijn plan en wilde komen helpen.” 

Ondanks dat de ondernemer er het beste van probeert te maken, heeft de coronacrisis waarschijnlijk ook voor hem gevolgen ,,Gelukkig bouwden we een redelijke buffer op. We wilden dit jaar grote stappen zetten, maar dat gaat waarschijnlijk niet. Iedereen moet inleveren.”

Begrip

Zijn 1.400 leden hebben volgens hem tot nu toe begrip voor de situatie. ,,Gelukkig maar, want al mijn kosten lopen door. Alleen al de lease van de toestellen kost duizenden euro's per maand.” Om zijn sporters tegemoet te komen, biedt hij net als vele andere Maas en Waalse sportscholen wel trainingen aan via sociale media. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal