Onderzoek na de ‘Malvertmoorden’ in Nijmegen.
Volledig scherm
PREMIUM
Onderzoek na de ‘Malvertmoorden’ in Nijmegen. © Paul Rapp

Sportschutter uit Beuningen leverde kogels aan criminelen

ARNHEM - Het Openbaar Ministerie eist 3 jaar celstraf tegen een 63-jarige man uit Beuningen voor het verkopen van munitie aan criminelen. De man was lid van een schietsportvereniging in Druten en kon daardoor gemakkelijk aan kogels komen. Volgens justitie maakt de man deel uit van een wapenbende uit Nijmegen.

6 reacties

 • Gerrit Louter

  4 jaar geleden
  Ben zelf ook sportschutter , en bij ons op de schiet sport vereniging gebruiken we helemaal geen kogels...maar roepen...pief...paf...poef....!   van welke planeet kom jij eigenlijk A.Vries...?
 • Joop

  4 jaar geleden
  Tjee, met alle respect maar dit is wel een erg domme reactie. Duiken doe je voor de sport, dus maar naar 30 meter diepte zonder duikuitrusting? Of; tennissen zonder tennisbal of -racket? Max Verstappen volgend jaar maar achter de pc mee laten rijden...?
 • A Vries

  4 jaar geleden
  Als sportschutter doe je het voor de sport en heb toch geen echte scherpe munitie nodig!
 • NicoK

  4 jaar geleden
  Er staat weer een olifant in de kamer.
 • Olivier

  4 jaar geleden
  Wonderlijk dat je zoveel munitie uit de "schietvereniging" mee naar huis mag nemen. Een politieagent moet elke kogel die hij heeft of mist verantwoorden toch?
 1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
  Mijn bevalling

  Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

  Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.

Maas en Waal