De slagboom moet door de brandweer uit de auto worden getakeld. De Weurtse bestuurster kwam wonder boven wonder met de schrik vrij.
Volledig scherm
PREMIUM
De slagboom moet door de brandweer uit de auto worden getakeld. De Weurtse bestuurster kwam wonder boven wonder met de schrik vrij. © DG

Storm blaast slagboom op naderende auto: bestuurster ontsnapt aan de dood

WEURT - Het had geen tien centimeter gescheeld of de Weurtse bestuurster van een auto had het niet na kunnen vertellen. Zij reed donderdagmiddag met haar auto over het Weurtse Straatje. Bij het naderen van een horizontale slagboom gebeurde het. Precies op het moment dat zij aan kwam rijden blies de storm de slagboom over de weg en raakte de auto frontaal. 

0 reacties

 1. Struinen aan de overkant van de rivier: wat een heerlijk tocht is dit toch, een van mijn favoriete Klompenpaden
  PREMIUM
  wandelcolumn

  Struinen aan de overkant van de rivier: wat een heerlijk tocht is dit toch, een van mijn favoriete Klompenpa­den

  Even uitwaaien, bewegen, je gedachten verzetten in de natuur, zeker in deze tijd is dat voor veel mensen belangrijk. Maar het zal niemand ontgaan zijn, het is druk in de natuur. Speciaal voor De Gelderlander heeft Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen tien wandelingen door onze mooie provincie uitgezocht die bijzonder de moeite waard zijn en waar het niet zo druk is. Margot Ribberink (weervrouw) en Ap Dijksterhuis (psycholoog), beiden verwoed wandelaar, liepen de routes en delen hun ervaringen.
 1. Corona sloopt ook Indiase platteland: lijken drijven in de Ganges
  Play

  Corona sloopt ook Indiase platteland: lijken drijven in de Ganges

 2. Pro-Palestinademonstratie loopt uit de hand
  Play

  Pro-Palesti­nade­mon­stra­tie loopt uit de hand

Maas en Waal