Toeterend Maas en Waal door met het 27ste Truckerskonvooi Boldershof

BEUNINGEN/DRUTEN - Wie zondagmiddag in Maas en Waal was, heeft ze waarschijnlijk horen toeteren. De 140 chauffeurs die met een bijrijder met een beperking meededen aan het 27ste Truckerskonvooi Boldershof. 

In alle vroegte kwamen de truckers, en iets later ook hun bijrijders, naar het bedrijventerrein in Beuningen. Na kennisgemaakt te hebben met elkaar - voor een aantal was dat niet nodig, want die kenden elkaar al - gingen ze er rond het middaguur vandoor.

In een stoet trokken de vrachtwagens door Ewijk, Winssen, Deest, Afferden, Druten, Boven-Leeuwen, Beneden-Leeuwen, Horssen en Bergharen. Aan het eind van de middag kwamen ze weer aan op de plek waar het ‘feest’ eerder die dag begon: in Beuningen.

Door werkzaamheden aan de Scharenburg in Druten was de route dit jaar iets anders. De vrachtwagens trokken daarom niet over de Scharenburg, maar gingen via de Boslaan, De Hoeven en Schipleisingel. 

Volledig scherm
De stoet trekt door Maas en Waal. © Tom Hessels
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal