Eveline Van Elk
Volledig scherm
PREMIUM
© Eveline Van Elk

Uitzendbureau OTTO: laat Groene Heuvels nog intact als ‘Polenpark’

EWIJK - OTTO Workforce, het grootste uitzendbureau voor arbeidsmigranten in Nederland, wil dat vakantiepark De Groene Heuvels de komende jaren beschikbaar blijft als woonplek voor zijn werkkrachten uit, met name, Oost-Europa. 

24 reacties

 • Marleen Verstraeten

  7 maanden geleden
  Het komt bij de geldgraaiers van Otto niet eens op dat wij de recreatieparken nodig hebben voor.. uhm.. recreatie? dat soort 'uitzendbureau' zijn de moderne slavenhandelaars en ze verpesten overal waar ze komen de leefbaarheid van de wijken.
 • Antonio

  2 jaar geleden
  De Groene Heuvels is juist ten onder gegaan door de huisvesting van arbeidsmigranten. Van permanente bewoners hebben vakantiegasten nauwelijks last, ze zorgen over het algemeen ook goed voor hun omgeving omdat ze er ook zelf wonen. Dit geldt niet voor arbeidsmigranten, die zijn er tijdelijk en hebben weinig oog voor hun omgeving.Het is wel vreemd dat er hard gehandhaafd wordt op permanente bewoning en dat het "Polenpark" ongestoord door kan gaan.
 • Uw Buurman

  2 jaar geleden
  Het klinkt alsof zo'n vakantiepark geen slecht idee is.
 • Uw Buurman

  2 jaar geleden
  Meeste arbeidsmigranten zijn hier maar 3 of 4 maanden met status van "niet ingezetene" ivm fiscale agressie (dubbele belasting) als ze langer blijven.
 • Van den Berg

  3 jaar geleden
  Otto maak je niet druk ze kunnen nu allemaal naar huis door de corona ellende als er weer werk is dan doen de Nederlanders het wel tegen een normale vergoeding die struisvogel kan dan gewoon op het park blijven.