Volledig scherm
PREMIUM
© Eveline Van Elk

Uitzendbureau OTTO: laat Groene Heuvels nog intact als ‘Polenpark’

EWIJK - OTTO Workforce, het grootste uitzendbureau voor arbeidsmigranten in Nederland, wil dat vakantiepark De Groene Heuvels de komende jaren beschikbaar blijft als woonplek voor zijn werkkrachten uit, met name, Oost-Europa. 

23 reacties

 • Antonio

  5 maanden geleden
  De Groene Heuvels is juist ten onder gegaan door de huisvesting van arbeidsmigranten. Van permanente bewoners hebben vakantiegasten nauwelijks last, ze zorgen over het algemeen ook goed voor hun omgeving omdat ze er ook zelf wonen. Dit geldt niet voor arbeidsmigranten, die zijn er tijdelijk en hebben weinig oog voor hun omgeving.Het is wel vreemd dat er hard gehandhaafd wordt op permanente bewoning en dat het "Polenpark" ongestoord door kan gaan.
 • Uw Buurman

  8 maanden geleden
  Het klinkt alsof zo'n vakantiepark geen slecht idee is.
 • Uw Buurman

  8 maanden geleden
  Meeste arbeidsmigranten zijn hier maar 3 of 4 maanden met status van "niet ingezetene" ivm fiscale agressie (dubbele belasting) als ze langer blijven.
 • Van den Berg

  11 maanden geleden
  Otto maak je niet druk ze kunnen nu allemaal naar huis door de corona ellende als er weer werk is dan doen de Nederlanders het wel tegen een normale vergoeding die struisvogel kan dan gewoon op het park blijven.
 • Wim

  1 jaar geleden
  Hoezo recreëren op het vakantiepark De Groene heuvels?? Het zwembad, de dierenwei en het restaurant zijn gesloten! Prettig verblijf!WBB 
 1. Van thuisonderwijs naar door het dorp struinen: Elfstedentocht voor Ewijkse basisschoolkinderen

  Van thuisonder­wijs naar door het dorp struinen: Elfsteden­tocht voor Ewijkse basis­school­kin­de­ren

  EWIJK - Wat te doen met de basisschoolleerlingen, die door het thuisonderwijs de beweging, het fysieke contact met klasgenootjes en de frisse lucht tijdens het buiten spelen missen? Een ‘Elfstedentocht’ organiseren, dacht het team van basisschool De Reuzenpas in Ewijk. En omdat de leraren het materiaal bij de kinderen thuis afgeven, zien ze hen weer eens echt en niet op het beeldscherm.
 1. Bruls snapt ontevreden horecabazen: 'Kabinet móet wel gaan meebewegen'
  Play

  Bruls snapt ontevreden horecaba­zen: 'Kabinet móet wel gaan meebewegen'

 2. Lady Gaga's hondenuitlater neergeschoten, honden gestolen
  Play

  Lady Gaga's hondenuit­la­ter neergescho­ten, honden gestolen

Maas en Waal