Volledig scherm
PREMIUM
Café 't Uuleke in Ewijk is zwaar beschadigd geraakt door de brand. © DG

'Uuleke' keert niet meer terug in Ewijk

EWIJK - Het afgebrande café 't Uuleke keert niet meer terug aan de Julianastraat in Ewijk. Wat er wel op die plek komt, is volgens pandeigenaar Gerard Onstenk nog onduidelijk.

Voor de locatie heeft hij meerdere plannen. ,,Op dit moment zijn alle opties nog open. Wie weet komt er wel een winkelpand. Maar het kunnen net zo goed woningen worden of toch weer een horecagelegenheid’’, zegt Onstenk. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Beuningen krijgt werkplein voor kids met andere talenten dan rekenen en taal
    PREMIUM

    Beuningen krijgt werkplein voor kids met andere talenten dan rekenen en taal

    BEUNINGEN - Voor basisschoolleerlingen die minder goed zijn in rekenen en taal, komt er in Beuningen een ‘werkplein’. Deze kinderen gaan daar wekelijks een halve dag onder schooltijd aan de slag met hun talenten. De overkoepelende scholenstichting Oeverwal wil zo laten merken dat ze er net zo goed mogen zijn. ,,Een meisje is wellicht minder goed in taal, maar briljant in dansen. Ze mag daar toch ook in excelleren?”

Maas en Waal