Veel lof en een paar kritische noten voor Down The Rabbit Hole

videoEWIJK - Verbeterpuntjes houd je altijd, maar de organisatie van Down The Rabbit Hole is bij monde van Bente Bollmann 'onzettend tevreden' over het verloop van deze vijfde editie. ,,Het terrein hield het prima met die 35.000 bezoekers. Misschien dat er op termijn nog een kleine groei in kan zitten, maar met 40.000 mensen is het wel op.’’

6 reacties

 • Woutertje

  4 jaar geleden
  En voor de toiletten veel vrouwen (en mannen) moesten toch echt wel in de rij staan.
 • bartmo

  4 jaar geleden
  Als je maar van huis bent.
 • J.E.A. Bastiaans

  4 jaar geleden
  Afhandeling teruggave munten. Lange rijen is 1 ding. Oorzaak was dat de organisatie meende dat ze niet gewoon geld teruggeven, maar geld overmaken. lachwekkend. Duurde echt veel te lang. Schandalig. Ben afgehaakt. 
 • Twan

  4 jaar geleden
  Ik woon hemelsbreed op minder dan 1000 meter van het festivalterrein en kan - als niet bezoeker - beamen dat alles strak geregeld was. Geen enkele overlast gehad noch van auto's, noch van de festivalgangers en zelfs niet van het geluid. Wel lawaai moet overigens kunnen wat mij betreft, die paar dagen per jaar, maar daar was geen sprake van. Ik heb er geen seconde minder om geslapen. Strak geregeld en het zag er ook wel imposant uit al die tenten en auto's - misschien volgend jaar maar eens wel gaan!
 • SJHJ

  4 jaar geleden
  Puntje van kritiek...de enorme stank die vd wc af kwam bij camping 1. Misschien tijdens festival de opvang pot een keer legen. Nu rook je 3 dagen bierpoep!
 1. Dag 3: Down The Rabbit Hole is hot, hot, hot!
  PREMIUM

  Dag 3: Down The Rabbit Hole is hot, hot, hot!

  Het roemrijke soullabel Tamla Motown was rond 1970 ‘hot, hot, hot!’. Down The Rabbit Hole was het op zondag. Allereerst qua temperatuur. Ten tweede vanwege het optreden van het soms aan Talking Heads herinnerende Franz Ferdinand en ten slotte door de afsluiter van het dagprogramma: Nick Cave & The Bad Seeds. Het concert van Cave was theatraal, bezwerend en krachtdadig. Het was evenwel niet aan iedereen besteed. Een paar honderd meter weg van het hoofdpodium keken bezoekers over het meer van festivalterrein De Groene Heuvels. Stilletjes.

Maas en Waal