Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie © Dreamstime

Verdachte ontkent keihard dat hij in El Sombrero met een bierglas heeft gestoken

NIJMEGEN - ,,Ik was die avond wel daar, maar ik heb het niet gedaan." Dat was het simpele verweer van een 23-jarige man uit Beuningen die wordt beschuldigd van zware mishandeling in de Nijmeegse danstent El Sombrero.

Volgens de aanklacht heeft hij iemand een bierglas in het gezicht geduwd, met zwaar en blijvend letsel tot gevolg. Ondanks een veelheid aan technisch bewijs en getuigenverklaringen besloot de Arnhemse politierechter de zitting voor drie maanden op te schorten.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Annemiek Collin: ‘Mijn beelden passen goed bij het Cultuurkerkje’
    PREMIUM
    kunstroute

    Annemiek Collin: ‘Mijn beelden passen goed bij het Cultuur­kerk­je’

    WINSSEN - Bij het derde lustrum, volgend jaar, maakt de organisatie van de Kunstroute in de gemeente Beuningen er een speciaal feest van. Komend weekend gaat alles nog op de vertrouwde voet verder, met 60 kunstenaars op 26 locaties. Toch is er iets veranderd. Want een van de expositieplekken is nieuw: het Cultuurkerkje in Winssen. Annemiek Collin stelt er haar sculpturen van brons, keramiek en metaal ten toon.

Maas en Waal