De kermis in Winssen op archiefbeeld (2013)
Volledig scherm
PREMIUM
De kermis in Winssen op archiefbeeld (2013) © Flip Franssen

Zorgen om verdwijnen kermis uit kleine dorpen, exploitanten verdienen er niet genoeg en blijven weg

WINSSEN - De afgelaste kermis in Winssen lijkt een voorbode van verdwijnende kermissen uit kleinere dorpen. Kermisexploitanten kiezen voor andere plekken waar meer geld te verdienen is.

8 reacties

 • Appie Peters

  2 maanden geleden
  In het plaatsje Ooij ,gemeente Berg en dal, hoeft de kermis exploitantotant zelf geen staangeld te betalen maar komen alsnog niet!!
 • Theo Binnendijk

  2 maanden geleden
  Er staat in de kop: de exploitanten verdienen er niet genoeg. Ik denk dat ze er geld op moeten toeleggen, dus met verlies moeten draaien.
 • Geert Loermans

  2 maanden geleden
  @Joop Arts, een opmerking/reactie die dom is en nergens op slaat. Het is sappelen voor de ondernemers op de kermis om rond te komen. En er blijft echt geen geld over om nieuwe Mercedessen te kopen. Het zou je sieren als je excuses maakt, maar dat zal wel een utopie zijn, gezien je andere reacties.
 • Joop Arts

  2 maanden geleden
  Als de exploitanten een jaartje iet de nieuwste Mercedes kopen komen ze ook wel rond.
 • Maarten Kuijpers

  2 maanden geleden
  @J van Gend: Nogal treurig om een quote te gebruiken van een op een geld beluste vakantieparkenboer. Mensen op de kermis werken hard en het is niet meer dan logisch dat ze er wat aan willen (én moeten) verdienen. Ook daar moet de toko blijven draaien en brood op de plank komen. Maar gezien de schaarste aan kermisexploitanten kun jij misschien als weldoener er gratis gaan staan?