Hollandse Hoogte / ANP XTRA
Volledig scherm
PREMIUM
© Hollandse Hoogte / ANP XTRA

‘Zwembad, café, sportkantine: chips, ijsjes, cake, chocola’

Daags nadat ik in deze krant las over de Wijchense strijd tegen de komst van een McDonald’s, zag ik in het zwembad een jongen gebogen over een bord friet met frikandel en Mexicano, en ernaast een cola.

1 reactie

 • Liz Wolters

  2 maanden geleden
  Je legt zelf precies de vinger op de zere plek. Opvoeding. Het begint echt bij de ouders! Dus ouders begin zelf eens met gezond ipv elke dag snoep en fris en witte boterhammen met melk.
 1. Slecht signaal De Graafschap naar fans • Vitesse volgend seizoen gewoon in GelreDome • Cillessen vaker geraakt door deze speler
  met Bart Latuheru
  1

  Slecht signaal De Graafschap naar fans • Vitesse volgend seizoen gewoon in GelreDome • Cillessen vaker geraakt door deze speler

  Moreel gezien is het niet juist en het getuigt van gebrek aan ambitie, wat De Graafschap doet met Charlison Benschop. Dit vinden oud-speler Bart Latuheru en clubwatcher Raymond Willemsen. Jasper Cillessen staat volgens deze experts zéker onder de lat, aanstaande vrijdag als Oranje speelt tegen Frankrijk. En geen zorgen: Vitesse gaat volgend seizoen gewoon in GelreDome voetballen, denken zij.
  Beuningen