4 kinderen (4 tot 11 jaar) omgekomen bij treinongeval Oss, 2 zwaargewonden in levensgevaar

OSS - Bij een ongeval met een elektrische bakfiets op een spoorwegovergang bij Oss zijn donderdagochtend vier kinderen in de leeftijd van 4 tot 11 jaar om het leven gekomen. Een vijfde kind en een volwassen begeleider zijn zwaargewond geraakt en liggen in het ziekenhuis. Zij zijn nog niet buiten levensgevaar. De politie bevestigt dat het gaat om in totaal drie betrokken gezinnen, van een gezin zijn drie kinderen betrokken bij het ongeval. 

27 reacties

 • F.J.H. Lelivelt

  4 jaar geleden
  nog zo n jonge kinderen , mijn medeleven gaat uit naar iedereen die daar bij betrokken is ,in en in triest en verders heb ik geen woorden meer 
 • LVCer

  4 jaar geleden
  ik geloof niet dat je bekend bent in Oss. Hoeveel oversteekplekken er zijn, hoeveel plaats er is voor een brug over de rails heen is en hopeveel geld jij daar aan wilt bijdragen, etc. Laten we even wachten met het spuien van de-beste-stuurlui-,,,,,,,   
 • Burger

  4 jaar geleden
  Uiteraard gaat mijn medeleven en steun uit naar de families van de getroffen en alle hulpverleners. Maar ik denk toch ook vooral aan de machinist van de trein die noch links- noch rechtsaf kan en regelrecht op het noodlot afkoerst.
 • frans wiggers

  4 jaar geleden
  Wanneer worden nu eindelijk alle gelijkvloerse spoorwegovergangen vervangen door ongelijkvloerse? Dat is de enige manier om dit soort dramatische ellende te voorkomen.
 • Klaas

  4 jaar geleden
  Het lijkt een doodgewone dag. Je zegt je kinderen gedag en dan gebeurd er zoiets vreselijks. Je ziet ze nooit meer terug. Je leven is in enkele seconden kapot. Sterkte.