Lex van Lieshout
Volledig scherm
PREMIUM
© Lex van Lieshout

Aantal coronabesmettingen na een bezoek aan Oostenrijk verzesvoudigd

updateRuim duizend Nederlanders testten positief op corona na een reis naar een wintersportland rond kerst en oud en nieuw. Het aantal coronabesmettingen na een bezoek aan Oostenrijk verzesvoudigde.

31 reacties

 • Sjoerd de Jong

  6 maanden geleden
  Hier nog zo'n misdadiger. 2 jaar lang geen maatregel overtreden en niet naar buitenland geweest. Speciaal voor Oostenrijk extra geboosterd, PCR 24 uren van tevoren en 4 dagen op de latten. Horeca kan nog nog zo netjes doen maar als besmettingsgraad niet 0 is dan gaat het snel natuurlijk als je 4 dagen beweegt. Enfin, de helft positief en de helft negatief. De helft in isolatie en de helft in quarantaine zonder klachten. Veroordeel me maar, ondanks 3e keer week thuis in belang van anderen.
 • F.J.H. Lelivelt

  6 maanden geleden
  kunnen de mensen dan niet een keer thuis blijven van vakantie ? en proberen geen corona op te lopen , en lopen ze het op in een ander land gewoon daar houden op eigen kosten tot ze genezen zijn want anders komen ze ons hier besmetten
 • ben Wildkamp

  6 maanden geleden
  Van mij mag het nog wel een paar jaar duren lekker rustig geen gedram en weinig visites.
 • Verheyen

  6 maanden geleden
  Dit is echt een erg overdreven artikel! Wij (criminelen) zijn afgelopen donderdag terugkomen uit Oostenrijk, men is daar streng op het gebruik van mondkapjes zowel op de piste als in de horeca. Maar men kan daar wel weer ondernemen. Overal is wel eens een brandhaard, maar de horeca die wij bezocht hebben hadden het keurig voor elkaar! Ik snap dat de OMT leden het liefst hebben dat iedereen braaf thuis op de bank blijven zitten, maar dat is echt een utopie!
 • Manfred Borman

  6 maanden geleden
  Mark van Grave, kun jij geen vaste column krijgen? Geeft weer voer voor de meest onzinnige reactie, kunnen we weer lachen. Liggen hier in studentenhuis echt dubbel.