Boeren demonstreerden in Stroe tegen het stikstofbeleid dat de regering voert. Naar schatting zijn er 30 tot 40 duizend boeren op het protest afgekomen. Hier spreekt Bart Kemp de menigte toe
Volledig scherm
Boeren demonstreerden in Stroe tegen het stikstofbeleid dat de regering voert. Naar schatting zijn er 30 tot 40 duizend boeren op het protest afgekomen. Hier spreekt Bart Kemp de menigte toe © ANP / Stijn Rademaker

Agractie stapt uit overleg met kabinet over landbouwakkoord; grond is splijtpunt

Boerenactiegroep Agractie stapt uit het overleg over het landbouwakkoord met het kabinet. Dat laat voorman Bart Kemp weten, die in Ermelo aanwezig was bij een vergadering met boeren, belangenorganisaties, natuurbeheerders, provincies en het ministerie van Landbouw over de inhoud van het landbouwakkoord.

8 reacties

 • Mattie Veld

  2 maanden geleden
  Hoezo FvD @Rob? Die komen vaak met ongefundeerde beschuldigingen, iets waar jij zo te lezen ook goed in bent. En @Geert, volgens mij ging het om het toekomstig gebruik van landbouwgronden, ik had er misschien "voornamelijk westerlingen" moeten neerzetten. Nu tevreden?!
 • Pim Willemsen

  2 maanden geleden
  Goed dat de BBB een aantal mensen de oren gaat wassen. Eigen grond is heilig. Hoeft niet opgeofferd te worden voor pretparken en andere drukte.
 • Rob Bongers

  2 maanden geleden
  @ mattie je hebt helemaal gelijk, natuur voor idioten en die wonen vooral in het Westen. Volg jij avondschool bij de FvD?
 • Rob Bongers

  2 maanden geleden
  Was al onbegrijpelijk dat actiegroep zonder enige kennis van zaken uitgenodigd was aan tafel. Aardige vent daar niet van maar kennis van zaken???? Vollenbroek is toch ook niet uitgenodigd?
 • Geert Loermans

  2 maanden geleden
  @ Mattie Veld, wat een onzinnig opmerking. De natuur is voor iedereen, ook voor jou. Maar ja, hier spreekt weer de onderbuik en het aangeleerde minderwaardigheid complex.