Foto ter illustratie
Volledig scherm
Foto ter illustratie © ANP

Albert Heijn-cassiére (21) na 6 jaar ontslagen na ‘stelen’ flesje cola, rechter pakt supermarkt aan

Albert Heijn had een medewerker, die twee flesjes cola uit de winkel meenam zonder te betalen, niet mogen ontslaan. De kantonrechter in Amsterdam oordeelt dat de sanctie te zwaar is.

 1. LIVE | Inwoners Moskou krijgen week vrijaf door stijging aantal besmettingen, Braziliaanse president beboet voor overtreden coronaregels
  coronavirus

  LIVE | Inwoners Moskou krijgen week vrijaf door stijging aantal besmettin­gen, Braziliaan­se president beboet voor overtreden coronare­gels

  In de Russische hoofdstad Moskou hoeft er de komende week niet te worden gewerkt. Burgemeester Sergej Sobjanin heeft alle inwoners een extra week vakantie gegeven om de snelle toename van het aantal coronabesmettingen in te dammen. En de Braziliaanse president Jair Bolsonaro is zaterdag op de bon geslingerd, omdat hij zich opnieuw niet aan de coronamaatregelen hield tijdens een motorprotest in de deelstaat Sao Paulo. Het laatste nieuws over het coronavirus lees je in ons liveblog. Het vorige liveblog tref je hier.
 2. De Club van het Jaar wordt bekendgemaakt! Volg hier de liveshow
  livestream

  De Club van het Jaar wordt bekendge­maakt! Volg hier de liveshow

  Tijdens de lockdown, afgelopen coronajaar, hebben een heleboel sport- en cultuurverenigingen het ontzettend moeilijk gehad. Om hen een extra hart onder de riem te steken, organiseerde de Rabobank samen met partners als NOC*NSF de verkiezing Club van het Jaar 2021. Leden konden tot afgelopen maand hun club, vereniging of stichting nomineren. Vanavond wordt in bovenstaande livestream bekendgemaakt wie er met de eindoverwinning vandoor gaat.