Mohammed Alian voor zijn grillroom in Wezep.
Volledig scherm
PREMIUM
Mohammed Alian voor zijn grillroom in Wezep. © Henri van der Beek

Alian schrikt zich kapot als politie zijn grillroom binnenvalt: ‘Ik heb niks, alleen shoarma’

,,Ze hebben mijn hele zaak op de kop gezet, ik was echt boos.’’ Eigenaar Mohammed Alian schrikt zich ‘dood’ als de politie met man en macht zijn grillroom in Wezep binnen valt, na een anonieme tip dat er wapens zouden zijn. ,,Ik riep nog: ‘Ik heb niks, alleen maar shoarma’.’’

 1. Werd roemrucht hotel moedwillig in brand gestoken? ‘Hier hadden zeven mensen kunnen omkomen’
  PREMIUM

  Werd roemrucht hotel moedwillig in brand gestoken? ‘Hier hadden zeven mensen kunnen omkomen’

  Bij de grote brand die vannacht voormalige hotel De Blauwe Hand in Wanneperveen in de as heeft gelegd zijn zeven arbeidsmigranten met de schrik vrijgekomen. Onder hen de Griek Sampri (32), die werkt op een scheepswerf in Meppel: ,,Opeens zagen we overal vuur.” Het zou de bedrijfsleidster niet verbazen als er sprake is van brandstichting. Naar eigen zeggen waarschuwde ze politie dat dit kon gebeuren.
 2. Dochter (15) tegen moeder: ‘Je hebt zitten toekijken hoe ik misbruikt werd, hoe hard ik ook huilde’

  Dochter (15) tegen moeder: ‘Je hebt zitten toekijken hoe ik misbruikt werd, hoe hard ik ook huilde’

  MIDDELBURG - Op de kop af twee jaar nadat ze door een arrestatieteam van haar bed werd gelicht, moest Tanja D. uit Terneuzen vandaag voor de rechter verschijnen voor haar rol in de Zeeuws-Vlaamse zedenzaak. Als het aan het Openbaar Ministerie ligt, gaat ze voor 10 jaar achter de tralies voor het tien jaar lang (laten) misbruiken van haar twee dochters en een vriendinnetje. ,,De details in deze zaak zijn huiveringwekkend”, benadrukte de officier van justitie nog maar eens.
 3. Nederlander neemt voorschot op versoepelingen en negeert coronaregels
  PREMIUM
  video's
  2

  Nederlan­der neemt voorschot op versoepe­lin­gen en negeert coronare­gels

  Veel Nederlanders nemen alvast een voorschot op de door het kabinet aangekondigde versoepelingen van de coronamaatregelen. Zo stijgt het aantal overtredingen van de mondkapjesplicht in het ov en in winkels en laat nog maar de helft van de Nederlanders zich testen bij klachten. Wie om zich heen kijkt op straat en in de winkels ziet dat de coronamaatregelen steeds minder streng worden gevolgd. Nemen we inderdaad al een voorschotje op het nieuwe, oude normaal?