Özcan Akyol.
Volledig scherm
PREMIUM
Özcan Akyol. © Joost Hoving

Als Wopke Hoekstra hiermee het kabinet laat exploderen weten we zeker dat hij niet terugkeert in de politieke arena

ColumnÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

21 reacties

 • Henk Houwers

  1 maand geleden
  De wegen van Sigrid Kaag en Mark Rutte zijn trouwens ook al meer dan anderhalf jaar op basis van wantrouwen gescheiden door een denkbeeldige politieke 'middenberm'.
 • J.M. Horst

  1 maand geleden
  Was het verkiezingsmotto van het CDA niet: "En nu doorpakken"?. De actie van Hoekstra laat weer eens zien wat loze kreten in de politiek precies voorstellen.
 • Henk Hendriksen

  1 maand geleden
  Valt nog te bezien of Wolken wel of niet terug keert. Deze actie vinden heel veel mensen oké
 • Marijke Wissink

  1 maand geleden
  Marijke Wissink Nieuw-Wehl. Het CDA bestuur speelde een rol bij de verkiezingen van de Jonge en Omtzigt. Wat Hoekstra zegt is niets anders dan wat Remkes bedoeld. Ieder zijn eigen bewoording. Andere kabinetsleden trekken een hele grote broek aan, terwijl óók zij héél goed beseffen dat 2030 echt onhaalbaar is. Hetzelfde geld voor gasloos worden. Als men in Den Haag niet kan regeren vanuit realiteit, stop dan onmiddellijk. Kan het herstel van de b.v. Nederland nú beginnen!!!
 • Henk Doddema

  1 maand geleden
  Was het het niet Wopke Hoekstra, die er medeverantwoordelijk voor was, dat Mona Keijzer vanwege haar uitspraak op staande voet werd ontslagen ?. Was het ook niet Wopke, die verantwoordelijk was voor de affaire omtrent Omtzigt ?.