Mei 2021. Agenten doen onderzoek in een weiland. De politieachtervolging na de gewapende overval op een waardetransport in Amsterdam Noord is geëindigd in een weiland in Broek in Waterland.
Volledig scherm
Mei 2021. Agenten doen onderzoek in een weiland. De politieachtervolging na de gewapende overval op een waardetransport in Amsterdam Noord is geëindigd in een weiland in Broek in Waterland. © ANP

Arrestatie in Frankrijk voor overval waardetransport Amsterdam

De politie in Frankrijk heeft een tiende verdachte aangehouden voor de gewelddadige overval op een waardetransport in Amsterdam van een jaar geleden. Het gaat om een 36-jarige man uit Lille, meldt de politie.

 1. Ruim 8 jaar is het stil rond verdwenen Hanno van Mil en dan is er plots die zoekactie... toeval?
  PREMIUM
  Met podcast

  Ruim 8 jaar is het stil rond verdwenen Hanno van Mil en dan is er plots die zoekactie... toeval?

  Het is de dag voor Koningsdag 2023 als totaal onverwacht in de bossen rond de piramide van Austerlitz weer een zoekactie wordt gehouden naar de vermiste Amersfoorter Hanno van Mil. Zo’n zestig mensen, sommigen met een metaaldetector, zoeken urenlang naar een spoor. Opvallend is dat de zoekactie na acht jaar stilte is en precies een maand voordat dit weekend de AD-podcast Open/Eind verschijnt, over de vermissing van Hanno van Mil. Toeval?
  Utrecht, Amersfoort