Artsen slaan alarm: twee prikken en toch durven ouderen niet terug naar oude leven

video'sKlinisch geriaters zien meer ouderen in de knel komen door eenzaamheid of lichamelijke problemen. Niet alle senioren durven hun dagelijkse activiteiten op te pakken, ook al zijn ze volledig gevaccineerd. ,,Isolatie wordt nu een groter gevaar dan het coronavirus.”

7 reacties

 • Mattie Veld

  1 jaar geleden
  En Pieter, wanneer haal je hem er weer uit?!
 • Mattie Veld

  1 jaar geleden
  Die zure reacties lijken me ook niet echt te helpen. Ga zelf eens ouderen opzoeken.
 • Anton van Driel

  1 jaar geleden
  Niet zo gek dit. Werd dit ook al niet al lang voorspelt? Wellicht niet door reguliere media maar iedereen die nadenkt over wat er gaande is kon dergelijke problemen voorspellen. De oudjes komen ook nog van een generatie waar je nog eenigzins kon bouwen op je leiders, van wieg tot aan graf was t toch? De media is erop gedoken, niet te zuinig en ook bij hun rol in dit geheel kun je vraagtekens stellen. Dit zal er wel weer niet doorkomen, het zij dan maar zo. Doe mij dat 3e, 4e en 5e prikje!
 • berrie den vossen

  1 jaar geleden
  en terecht dat ze er bang voor zijn want je bent nog steeds vatbaar voor covid19.. dan maar 'n 3e prik. best slim, de wereldbevolking uitdunnen en bakken met geld verdienen want het draait natuurlijk maar om 1 ding poen poen poen.. minder mensen = meer geld.
 • Jan Bergmans

  1 jaar geleden
  Het is toch al lang bekend dat het aantal 'Qualy's' (kwalitatieve levensjaren) meer is gedaald dóór de maatregelen dan door het virus. Dat geldt in de volle breedte.