Artsen slaan alarm: twee prikken en toch durven ouderen niet terug naar oude leven

video'sKlinisch geriaters zien meer ouderen in de knel komen door eenzaamheid of lichamelijke problemen. Niet alle senioren durven hun dagelijkse activiteiten op te pakken, ook al zijn ze volledig gevaccineerd. ,,Isolatie wordt nu een groter gevaar dan het coronavirus.”

10 reacties

 • Pieter Zeeuw

  2 maanden geleden
  Hahahaha, mattie wat een goeie mop. Ken je die ook al, die van die 2 spuiten en dat je dan je vrijheid terugkrijgt? Hahahahahha wat een goeie.
 • Mattie Veld

  2 maanden geleden
  En Pieter, wanneer haal je hem er weer uit?!
 • Pieter Zeeuw

  2 maanden geleden
  Dat de waarheid zuur kan zijn, dat is al lang bekend. Daarom zijn er velen die liever de kop in het zand blijven steken.
 • Mattie Veld

  2 maanden geleden
  Die zure reacties lijken me ook niet echt te helpen. Ga zelf eens ouderen opzoeken.
 • Anton van Driel

  2 maanden geleden
  Niet zo gek dit. Werd dit ook al niet al lang voorspelt? Wellicht niet door reguliere media maar iedereen die nadenkt over wat er gaande is kon dergelijke problemen voorspellen. De oudjes komen ook nog van een generatie waar je nog eenigzins kon bouwen op je leiders, van wieg tot aan graf was t toch? De media is erop gedoken, niet te zuinig en ook bij hun rol in dit geheel kun je vraagtekens stellen. Dit zal er wel weer niet doorkomen, het zij dan maar zo. Doe mij dat 3e, 4e en 5e prikje!
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.