Volledig scherm
De weggelopen peuter kijkt televisie met de politie. © Politie Leiden

Avontuurlijke peuter (3) loopt weg en gaat op blote voetjes naar de speeltuin

Een 3-jarig jongetje uit Leiden vertrok vanochtend van huis terwijl zijn ouders nog sliepen. De politie kreeg om 07.00 uur een melding en trof hem op straat aan in zijn pyjama. Ze namen hem mee naar het bureau, waar zijn geschrokken ouders hem later ophaalden. 

De peuter, in pyjama en op blote voeten, liep met zijn Cars-kussen onder zijn arm over straat. Omdat hij helemaal alleen was, namen de agenten hem mee naar het bureau. De politie schrijft op Facebook dat de jongen ‘daar een knuffelbeer heeft gekregen, de vissen van de wijkagenten heeft bekeken, met ballonnen heeft geknutseld, Buurman en Buurman heeft gekeken en een broodje hagelslag met de hoofdagent heeft gegeten.’

De ouders meldden zich later. Die waren erg geschrokken. De peuter was op weg naar de speeltuin. 

  1. Coolblue verhoogt plots prijzen en wijst na enkele dagen ophef coronavirus als schuldige aan

    Coolblue verhoogt plots prijzen en wijst na enkele dagen ophef coronavi­rus als schuldige aan

    Er is op sociale media consternatie over een plotse prijsstijging die webwinkel Coolblue onaangekondigd heeft doorgevoerd. Verscheidene klanten merkten dat de producten die ze in hun mandje hadden opgeslagen opeens een stuk duurder waren geworden. De wildste speculaties deden meteen de ronde over de reden van de prijsstijgingen. Bij Coolblue wordt enigszins mysterieus gedaan, maar de marketingafdeling vertelt nu dat het coronavirus de schuldige is.