Babyboom bij brandweer in Beekbergen: ‘Gaat nu over luiers in plaats van bier’

Normaal worden ze ’s nachts uit bed gebeld voor een fel woedende brand, nu houden krijsende baby’s de brandweermannen uit Beekbergen wakker. Bij het korps is sprake van een heuse babyboom, met zes geboren kindjes in een halfjaar. ,,Het gaat soms wel wat lastiger met het regelen van piketdienst”, zegt vrijwilliger Bart Schepers. 

5 reacties

 • Merel Van Gelder

  4 maanden geleden
  Beste Jan v meulen. Ik lees uw reactie met ongeloof. U bent dus zo iemand die hulpdiensten dwars ligt. Hopelijk doet u dat alleen van achter uw veilige schermpje. U moest zich werkelijk doodschamen.
 • Japie lamers

  4 maanden geleden
  Dat ze spuiten kunnen is nu wel bewezen.
 • Mark Pier

  4 maanden geleden
  Tja, het zijn wel goeie spuitgasten hé!
 • janv meulen

  4 maanden geleden
  Brandweerlui hebben veel te veel vrije tijd , dus afschaffen deze "" beroeps brandweer lieden , kost ook veel te veel !!
 • Johan Derksen

  4 maanden geleden
  En nu, allemaal met vaderschap verlof ? Hoop het niet, maar deze mannen hebben in ieder geval er voor gezorgd dat er nieuwe aanwas is voor hun vak
 1. Gezin van Gea kroop door het oog van de naald bij vuurzee in Nijkerk: ‘Branddeuren waren onze redding’
  PREMIUM

  Gezin van Gea kroop door het oog van de naald bij vuurzee in Nijkerk: ‘Branddeu­ren waren onze redding’

  Gea Haandrikman zit een dag na de brand bij Haan Textieldiensten in Nijkerk nog te trillen op haar stoel: ,,Je wordt helemaal geleefd. Je weet niet wat je overkomt en gaat maar handelen.” Het was Gea die ’s nachts de brand ontdekte in het bedrijf aan de Havenstraat, dat direct aan hun huis grenst. Slechts een kleine overloop en het kantoor scheidde hun huis van de vuurzee.