ID Coiffures heeft een vestiging in het Belgische Hoogstraten. Daar mag kapper Geert Jan Oostvogels weer aan de slag. Maar zijn zaak in Zundert blijft gesloten.
Volledig scherm
PREMIUM
ID Coiffures heeft een vestiging in het Belgische Hoogstraten. Daar mag kapper Geert Jan Oostvogels weer aan de slag. Maar zijn zaak in Zundert blijft gesloten. © Pix4Profs/Peter Braakmann

Belgische kappers zijn weer open, maar voor Nederlandse klant kan bezoek in de papieren lopen

In België mochten de kappers afgelopen weekeinde weer open. En dus waren onze zuiderburen beducht op Nederlandse ‘kniptoeristen’. Met extra grenscontroles probeert België Nederlanders die zonder goede reden het land in komen te weren. Want ook een coronakapsel is géén dringende noodzaak.  

 1. Mathilde kreeg paniekaanval na veelbesproken date in Lang Leve de liefde: ‘Eens maar nooit weer’
  PREMIUM

  Mathilde kreeg paniekaan­val na veelbespro­ken date in Lang Leve de liefde: ‘Eens maar nooit weer’

  Mathilde Keuter (23) heeft hectische dagen achter de rug nadat ze in het SBS 6-programma ‘Lang Leve de Liefde’ te zien was. De Urker, die bekend is van de docuserie over het dorp waarin ze met haar tweelingzus een hoofdrol heeft, besluit binnen 24 uur - en twee zoenpartijen verder - de 27-jarige kraanmachinist Dylan uit Utrecht achter zich te laten. ,,Dit was echt niet voor herhaling vatbaar.”
 1. Vliegtuigje stort neer op akker: 'Ik denk, het gaat niet goed'
  Play

  Vliegtuig­je stort neer op akker: 'Ik denk, het gaat niet goed'

 2. Opmerkelijk: wielrenster belandt op snelweg
  Play

  Opmerke­lijk: wielren­ster belandt op snelweg