Volledig scherm
PREMIUM
Niels Boomkamp werd genadeloos afgetuigd tijdens zijn werk als beveiliger bij Bruins. © Reinier van Willigen

Beveiliger Niels is voortaan ‘de man met het litteken’

Hij was gewoon aan het werk, net als altijd. Tot beveiliger Niels Boomkamp (34) zo heftig werd toegetakeld dat de gevolgen ervan altijd zichtbaar blijven. „Ik was altijd die ene met die krulletjes, dat zal nu wel die ene met dat litteken worden.”

Het ene moment is het een gewone werkdag, het andere lig je op de operatietafel van de plastisch chirurg. En daartussenin een zwart gat door de harde klappen die je op je hoofd kreeg. 

Voor beveiliger Niels Boomkamp uit Harbrinkhoek is het de keiharde waarheid. Toen hij zondag bij discotheek Bruins in Saasveld een ruzie wilde sussen, werd hij door een onbekend aantal personen ernstig mishandeld.

Met grote schade tot gevolg: zijn gezicht lag helemaal open. In zijn neus en bovenlip zaten gaten die zo groot waren dat je er met gemak een vinger doorheen kon steken. Met tientallen hechtingen werden ze gedicht. Nu, nog geen week later, doet hij zijn verhaal.

  1. Petitie tegen afsnijroute voor Formule 1-teams over strand naar circuit Zandvoort

    Petitie tegen afsnijrou­te voor Formule 1-teams over strand naar circuit Zandvoort

    Iets meer dan 3250 mensen hebben een online petitie getekend tegen de plannen om Formule 1-teams van Noordwijk over het strand naar het circuit bij Zandvoort te laten reizen. Drie teams zullen in Noordwijk logeren tijdens de Dutch Grand Prix begin mei. Het college van Noordwijk is bereid het vervoer over het strand onder voorwaarden mogelijk te maken, zodat ,,de supersterren van de Grand Prix nergens in een file komen vast te staan".
  2. Speelfilm Suriname en het coronavirus in de Ochtend Show to go

    Speelfilm Suriname en het coronavi­rus in de Ochtend Show to go

    Acteurs Rodney Lam en Rosita Dameri zijn morgen te gast in De Ochtend Show to go en zullen meer vertellen over het succes van de nieuwe film Suriname. Voorzitter Jurgen van der Hel van JOB MBO praat ons bij over de groeiende vraag naar mbo’ers op de arbeidsmarkt, met aanvullend commentaar van voorzitter van de MBO Raad Frank van Hout. De show wordt gepresenteerd door Manuel Venderbos en is vanaf 07:30 uur live te zien in onze app en op de site.