Boris Dittrich en Katleen Ferrier hadden vijf jaar een relatie. in zijn autobiografie Mandaat vertelt hij over zijn worsteling met zijn homoseksualiteit.
Volledig scherm
PREMIUM
Boris Dittrich en Katleen Ferrier hadden vijf jaar een relatie. in zijn autobiografie Mandaat vertelt hij over zijn worsteling met zijn homoseksualiteit. © Erik van 't Woud

Boris Dittrich had jarenlang relatie met Kathleen Ferrier: ‘Wilde homodeel in me wegdrukken’

D66-prominentD66-prominent Boris Dittrich treft anno 2022 nog altijd homoseksuele mannen die gevangen zitten in een heterohuwelijk. Hij weet hoe moeilijk het is: zelf had hij jaren een relatie met CDA-politica Kathleen Ferrier. Ze doen voor het eerst hun verhaal.

  1. Justitie eist hoge straffen: levenslang tegen Taghi en vier andere verdachten
    MARENGO-PROCES

    Justitie eist hoge straffen: levenslang tegen Taghi en vier andere verdachten

    Justitie heeft, zoals verwacht, forse straffen geëist in het Marengo-proces. Tegen de vermeende topcrimineel Ridouan Taghi en vier medeverdachten eisten de aanklagers vandaag de maximale straf: levenslang. Andere verdachten hoorden celstraffen tegen zich eisen oplopend tot ruim 26 jaar (na aftrek van oude straffen). De zaak gaat onder meer over zes liquidaties en meerdere pogingen daartoe. Het OM ziet de 44-jarige Taghi als de kwade genius. Lees hieronder ons liveblog terug.