Het seksuele contact tussen het destijds 16-jarig meisje en de toen 27-jarige N.A. vond plaats in een woning in de flat op de Eisingahof. Het kind bleef er ook enkele malen slapen.
Volledig scherm
Het seksuele contact tussen het destijds 16-jarig meisje en de toen 27-jarige N.A. vond plaats in een woning in de flat op de Eisingahof. Het kind bleef er ook enkele malen slapen. © Fotopersburo Busink

Bovenbuurman heeft seksuele relatie met elf jaar jonger meisje (16): OM eist 15 maanden cel

Tegen een 29-jarige Dordtenaar is voor de rechtbank van Rotterdam vijftien maanden celstraf geëist voor het meermaals bedrijven van seks met een destijds 16-jarig meisje. 

 1. Ongeloof om zorgverlener die stelt dat 'artsen alles faken', inspectie onderzoekt meldingen
  PREMIUM
  demonstratie amsterdam

  Ongeloof om zorgverle­ner die stelt dat 'artsen alles faken', inspectie onderzoekt meldingen

  Bij de Inspectie voor de Gezondheidszorg zijn diverse meldingen binnengekomen over een zorgverlener die vanmiddag ongefundeerde uitspraken heeft gedaan over de coronapandemie. De zelfverklaarde ‘homeopathisch arts’ uit Limburg beweert glashard voor de camera dat artsen ‘alles faken en voor iedere patiënt 20.000 euro krijgen’. De Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) kan er de woorden niet voor vinden. ,,Ik ben sprakeloos”, meldt een woordvoerder bij het zien van het interview.
 1. Tinie (101) krijgt eerste coronaprik in verpleeghuis in Bennekom
  Play

  Tinie (101) krijgt eerste coronaprik in verpleeg­huis in Bennekom

 2. Charlotte strijdt jaar na sit-in nog voor mentale gezondheid: 'Hele land in mentale crisis'
  Play

  Charlotte strijdt jaar na sit-in nog voor mentale gezondheid: 'Hele land in mentale crisis'