Met zijn Audi A3 reed Jan van A. de 12-jarige scholier Bram aan. Het ventje overleed twee dagen later in het ziekenhuis. Volgens de Puttershoekse automobilist had hij de fietser niet gezien.
Volledig scherm
PREMIUM
Met zijn Audi A3 reed Jan van A. de 12-jarige scholier Bram aan. Het ventje overleed twee dagen later in het ziekenhuis. Volgens de Puttershoekse automobilist had hij de fietser niet gezien. © QPhoto

Bram (12) beloofde op tijd thuis te zijn, maar kwam nooit aan: ‘Geen straf te zwaar in onze ogen’

Hij reed niet te hard, maar waarom zag automobilist Jan van A. de 12-jarige fietsende scholier Bram dan tóch over het hoofd op de Blaaksedijk bij Heinenoord en Mijnsheerenland? Het ventje overleed na de aanrijding aan zijn verwondingen. ,,Ik heb geen gekke dingen gedaan’’, beweert Van A. donderdag in de rechtbank.

  1. Kunstfanaat maakte bizar filmpje van overval op beurs: ‘Oudere bezoekers stonden te trillen’
    PREMIUM
    met video

    Kunstfa­naat maakte bizar filmpje van overval op beurs: ‘Oudere bezoekers stonden te trillen’

    Een overvaller die met een sloophamer tekeergaat op een vitrinekast, een handlanger die bezoekers met een revolver al schreeuwend onder schot houdt. Het zijn bizarre beelden van een overval op de Tefaf in Maastricht vanochtend. Een trouwe bezoeker van de wereldberoemde kunstbeurs maakte de beelden op slechts enkele meters afstand en spreekt van een ‘surrealistische ochtend’.