Boeren met trekkers hebben de toegangswegen richting het distributiecentrum van Albert Heijn in Zwolle geblokkeerd. Voor burgemeester Peter Snijders is de maat vol.
Volledig scherm
PREMIUM
Boeren met trekkers hebben de toegangswegen richting het distributiecentrum van Albert Heijn in Zwolle geblokkeerd. Voor burgemeester Peter Snijders is de maat vol. © Wilbert Bijzitter

Burgemeester Zwolle wilde eerder ingrijpen bij bezetting distributiecentrum: ‘Grens bereikt’

,,Boeren moeten niet in Zwolle zijn, maar in Den Haag.” Voor de Zwolse burgemeester Peter Snijders is na de bezetting van het distributiecentrum van Albert Heijn gisteren een grens bereikt. Omdat boeren lange tijd hun gang konden gaan, leidde de actie tot lege schappen. ,,Het gaat om de eerste levensbehoeften van mensen.”

  1. Nieuwe gebarentolk doet een ‘Irmaatje’ bij uitbeelden ‘kip zonder kop’

    Nieuwe gebaren­tolk doet een ‘Irmaatje’ bij uitbeelden ‘kip zonder kop’

    Gebarentolk Irma Sluis (48) veroverde de harten van vele Nederlanders door vol overgave het woord ‘hamsteren’ te tolken, maar in haar afwezigheid maakt opvolgster Corline Koolhof ook indruk. Zij deed vanavond op enigszins hilarische wijze een ‘kip zonder kop’ na. ‘Is die kip zonder kop er nu bewust in geschreven om de huidige gebarentolk een Irmaatje te laten doen?’ luidde een van de vele tweets.