Burgemeesters dwarsbomen cultuurprotest

VIDEODe meeste burgemeesters keren zich tegen de protesten van de culturele sector die voor vandaag staan gepland. Het gedogen van ludieke acties op de theatervloer zit er niet in. ,,Dit is de nerd op zijn bek timmeren.”

4 reacties

 • Ans Brouwer

  4 maanden geleden
  Wat stoer zijn ze zien eigen bedrijven kapot gaan kijken ernaar en geen medeleven .Klop jezelf maar eens fijn op jullie borst.
 • Karel Driever

  4 maanden geleden
  Goede zaak, maar hoe inconsequent. Vorige week stonden zij achter de illegale opening van de horeca door niet te handhaven. Vreemd.
 • Wilhelmus Liebrand

  4 maanden geleden
  Goede zaak , daarvoor kiezen we een regering om het een en ander te regelen. Desalniettemin heb ik het met onze kunstenmakers te doen, te lang op de sofa zitten werkt niet echt inspirerend. En als alternatief een jaartje pakketjes rondbrengen voor Jeff ,Ali of de bolle is ook niks als je altijd door een chauffeur rondgereden wordt. Sterkte ermee.
 • Johann Janssen

  4 maanden geleden
  Burgemeesters dwarsbomen cultuurprotest nou uit welke hoek zou dit weer komen. Het begint hier aardig op een dictatuur te lijken.
 1. Familie van ex-speler Jong Vitesse wil Spaanse politie aanklagen: ‘Schreeuwde het uit toen ik het filmpje zag’
  PREMIUM

  Familie van ex-speler Jong Vitesse wil Spaanse politie aanklagen: ‘Schreeuwde het uit toen ik het filmpje zag’

  De familie van de op Mallorca omgekomen Arnhemmer Mourad Lamrabatte (31) beraadt zich op juridische stappen tegen de Spaanse autoriteiten nadat een video van het klifdrama uitlekte op internet. Broer Ibrahim is ervan overtuigd dat de Spaanse politie het schokkende filmpje heeft gelekt aan Spaanse media. ,,Het is ongelooflijk dat je na zo’n vreselijk incident nog een trap na krijgt van de politie. We zijn in shock.”