Prins Stephen en adjudant Jesper delen ‘gratis brandhout’ uit: doosjes lucifers.
Volledig scherm
PREMIUM
Prins Stephen en adjudant Jesper delen ‘gratis brandhout’ uit: doosjes lucifers. © Gert Stegeman

Carnavalsgrap rond ‘gratis brandhout’ valt verkeerd bij Marcel: ‘Mijn advocaat zegt dat ik dit ga winnen’

De grap die carnavalsvereniging De Turftrappers uit Slagharen zaterdag uithaalde door onder het mom van ‘gratis brandhout’ iedere belangstellende een luciferdoosje mee te geven, is niet overal goed gevallen. Marcel Hogenberg heeft een factuur ingediend, omdat hij volgens hem onder valse voorwendselen naar de stunt is gelokt. ,,De grap had er dikker op moeten liggen.”

18 reacties

 • h v.d. Elzen

  2 maanden geleden
  Dan ben je een zielige looser zeg....
 • M. Borchers

  2 maanden geleden
  Dus wacht, die vereniging biedt die gedupeerde mensen alsnog gratis brandhout aan en dat wordt door Hogenberg afgeslagen? En die familie zelf dan? Is dat ook hun keuze? Ik vind het nogal vreemd. Komt over als pure hebzucht op mij
 • Willie van Laar

  2 maanden geleden
  Overigens valt hij ook over het woord opladen. Opladen gaat, volgens Hogenberg, met een machine. Dus, als prins Stephen het doosje met de heftruck in de trailer had gekiept valt er niks meer te zijken.
 • Thoni Cardani

  2 maanden geleden
  De carnavalsvereniging wil nota bene de 'gedupeerden' gratis een lading hout bezorgen. Dan is daarmee de zaak toch afgedaan? Als je dat afslaat en toch wil procederen ben je niet erg geloofwaardig bezig en lijkt het alleen te gaan om de opgelopen deuk in het eigen ego te repareren die toch voornamelijk door een ernstig tekort aan gevoel voor humor bij de man zelf is ontstaan. Als ik de rechter was zou ik het wel weten.
 • Kenneth Tharmaratnam

  2 maanden geleden
  In plaats van een doosje lucifers hadden ze deze man beter een doosje korte lontjes kunnen aanbieden.