Carolien Bouwhuis uit Wilsum en haar man halen graag frisdrank en letten daarbij goed op de prijs.
Volledig scherm
PREMIUM
Carolien Bouwhuis uit Wilsum en haar man halen graag frisdrank en letten daarbij goed op de prijs. © Frans Paalman

Carolien (62) rijdt 180 kilometer voor écht goedkope boodschappen: ‘Dit is voor ons ook een uitje’

De inflatie is op het hoogste niveau sinds meer dan veertig jaar. En dat merken we onder meer in de supermarkt. Hoe kunnen we in deze dure tijden nog een beetje leuk - lees voordelig - boodschappen doen? Carolien Bouwhuis (62) uit Wilsum ruilde de Albert Heijn in voor de Aldi en om écht te besparen, doet ze boodschappen net over de grens.

10 reacties

 • Vera Dijkstra

  4 dagen geleden
  Klaas J. Niks. Jij hebt het over Wilsum wat al in Duitsland ligt maar dit artikel gaat Wilsum Nederland.....
 • bart verplak

  5 dagen geleden
  Shag en frisdrank. Daar wil je wel een tank voor leegrijden.
 • Jessica Berends

  5 dagen geleden
  Dit is heel gewoon in Noorwegen. Net over de grens met ons in Zweden staan enorme winkelcentra waar Noren massaal boodschappen komen doen. Het is een miljardenindustrie. Vooral frisdrank, snoep en gehakt worden er verkocht. Niet alleen is het tot 60% goedkoper, de kwaliteit is ook veel beter. Noorwegen handhaaft extreem protectionisme om de eigen producenten te beschermen en dat geeft slechte kwaliteit voor enorm hoge prijzen. Noren rijden soms 3 of 4 uur om er te winkelen.
 • Henric van den Berg

  5 dagen geleden
  @Klaas.J.Niks. Wilsum ligt aan de IJssel tegenover Zalk. Volgens Google maps is de afstand vanaf Wilsum tot Nordhorn 90,2 km. Een retourtje (2 x 90,2 km) is 180,4 km. De informatie bovenaan het artikel is dus correct.
 • Ronald Stokvis

  5 dagen geleden
  Ik spreek mensen uit Rotterdam, Utrecht die boodschappen komen doen in Kleve. 3 flesjes whiskey en je hebt de benzine al terugverdiend. Rest puur winst