Bij Broeze in Nijverdal kwamen woensdag de medewerkers bij elkaar, om te praten over het noodlottige bedrijfsongeval van dinsdag, waarbij een collega overleed.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij Broeze in Nijverdal kwamen woensdag de medewerkers bij elkaar, om te praten over het noodlottige bedrijfsongeval van dinsdag, waarbij een collega overleed. © Lenneke Lingmont

Collega’s ‘enorm geschokt en verdrietig’ na dood medewerker in zaagmachine: ‘Je hart slaat over’

Een noodlottig ongeval op de werkvloer kostte dinsdagmorgen een ervaren medewerker van metaalbedrijf Broeze uit Nijverdal het leven. Het verdriet is groot, de schok enorm. „Je hart slaat over als je dat hoort.”

3 reacties

 • Gerrit Welink

  3 maanden geleden
  Beste Vrieze medewerkers Heel veel sterkte voor de familie, maar ook voor jullie. Een collega op deze manier verliezen, heeft enorm veel impact .
 • Anita Zuman

  3 maanden geleden
  Omg wat erg heel veel sterkte voor alle fam, collega's vrienden, kennissen en nabestaanden ✨
 • Hans Gerritsen

  3 maanden geleden
  Verschikkelijk heel veel sterkte voor de nabestaanden en collega's..
 1. De bittere nasmaak van een ‘stom’ ongeluk, Janco viel samen met een collega uit een hoogwerker en overleed op straat
  PREMIUM
  in het harnas

  De bittere nasmaak van een ‘stom’ ongeluk, Janco viel samen met een collega uit een hoogwerker en overleed op straat

  Iedere week overlijdt er in Nederland iemand door een bedrijfsongeval. Als het net is gebeurd, komt het volop in het nieuws, maar dan volgt de stilte. Wat is er misgegaan? Hoe is het afgelopen? Vaak hoor je er niks meer over. De Gelderlander sprak met nabestaanden, werkgevers en collega’s die met een bedrijfsongeval te maken kregen. Dit is het slot: over twee mannen die in Zevenaar uit een hoogwerker vielen en de impact voor iedereen.