Joyce Sylvester was senator voor de PvdA en werd in 2008 de eerste vrouwelijke burgemeester van Surinaamse afkomst in Nederland.
Volledig scherm
PREMIUM
Joyce Sylvester was senator voor de PvdA en werd in 2008 de eerste vrouwelijke burgemeester van Surinaamse afkomst in Nederland. © Marco Okhuizen

Dat Johan Derksen grensoverschrijdend gedrag op de televisie verdedigt, zegt alles

ColumnJoyce Sylvester schrijft wekelijks over onderwerpen die haar raken. Deze week over de zoveelste onthulling van grensoverschrijdend gedrag. De hele sfeer dat ‘er koppen moeten rollen’ stoort haar enorm.

19 reacties

 • tgm beuningen

  1 week geleden
  Tja, grote problemen met grensoverschrijdend gedrag, maar desondanks wel een rode loper blijven uitrollen voor grensoverschrijders....? Niet echt logisch.
 • Geert kolks

  1 week geleden
  We zijn wel erg aan het doorslaan in dit land. Niet alleen met grensoverschrijdend gedrag.
 • E. Kersten

  1 week geleden
  Ik ben het ook helemaal eens met Mattie Veld….en ik hou van de ongezouten meningen van Johan Derks. Heerlijke man, no nonsens.
 • Japie Lamers

  1 week geleden
  Johan Derksen, verdedigt helemaal geen grensoverschrijdend gedrag op de televisie, goed luisteren is ook een kunst.
 • Jack Hendriks

  1 week geleden
  NL is zo preuts geworden en doorgeslagen vergeleken met de jaren zestig/zeventig. De tijd dat vrouwen topless aan het strand lagen, korte rokjes droegen zonder dat er gesis werd. Een heerlijke tijd. Dat was ook de tijd van touwtje uit de brievenbus. Johan Derksen refereert naar deze tijd en plaats het verhaal van Tom Egbers in dit perspectief. Twee volwassen mensen, 2 schuldigen en opgeblazen door een linkse krant.