Joost Hoving
Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

De clowns die in Stroe voor zich lieten klappen, mogen in de toekomst niet klagen

ColumnÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

29 reacties

 • Willem de Gelre

  4 dagen geleden
  Normaliter kaapt (extreem)links de publiciteit, dus mag weldenkend Nederland dat ook een keer. De EUSSR heeft ons land gekaapt, hand in hand met de VN, het WEF en de WHO, dus het wordt onderhand tijd voor een tegenbeweging om al dat linkse geweld te bestrijden. PVV, FvD en BBB zijn nog de enige partijen die voor de eigen bevolking opkomen, de rest bestaat uit 1 pot nat, kun je aan het stemgedrag in de TK aflezen, ofwel anti-liberaal, anti-sociaal en anti-christelijk, het kartel dus.
 • Gerard Schuurman

  6 dagen geleden
  Jawel Ceciel. Fotosynthese heeft indirect wel mel stikstof te maken. Planten nemen fosfaat- en stikstofverbindingen op voor de vorming van chlorofyl. Dat chlorofyl is nodig om onder invloed van (zon)licht, suikers en zuurstof te vormen uit CO2 en water.
 • Ceciel Buijser

  6 dagen geleden
  @Pieter Looyenga, heb jij zelf wel biologie (geen natuurkunde) gehad? Het hele stikstofverhaal heeft helemaal NIKS met fotosynthese te maken. Stikstof gaat een verbinding aan met ammoniak waardoor de bodem verzuurt, het groen verarmt en insecten verdwijnen, waardoor geen bestuiving van gewassen meer plaatsvindt en we allemaal gras moeten eten. Dat staat volkomen los van links of cancelcultuur. Als je een nieuw woord leert, gebruik 'm dan ook goed. Dit komt namelijk wel heel dom over.
 • P. Looyenga

  6 dagen geleden
  Ik vraag me werkelijk af hoeveel mensen nog natuurkunde op school hebben gehad? Klinkt de term "fotosynthese" nog bekend? Het proces wat planten voedt (!) en waarbij ze stikstof omzetten naar zuurstof? Of zijn we al zover afgezakt in de "cancel culture" dat ook dit onomstoten feit niet meer benoemd mag worden? Ik vraag maar even want op meer groen kan je immers geen huizen bouwen, toch? Links lullen, rechts vullen? Toch vreemd dat "cancel culture" voornamelijk links georienteerd is.
 • Andre van Koolwijk

  6 dagen geleden
  Er wordt al meer dan 20 jaar een kamerlid elke dag bedreigd. Zijn die andere kamerleden dan wel solidair met dat kamerlid?