Joost Hoving
Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

De opruiboer krijgt van de autoriteiten wel opvallend veel ruimte om actie te voeren

ColumnDebby Gerritsen vervangt deze weken Özcan Akyol als columnist. Ze schrijft drie keer per week over wat haar bezighoudt.

17 reacties

 • Martin Reekers

  1 maand geleden
  De boer krijgt van de autoriteiten wel opvallend veel ruimte om actie te voeren. Nou inderdaad, dat valt zeker op. En er word eigenlijk niet ingegrepen terwijl toch verwacht werd dat het niet volgens de wet zou gaan. Ze zijn zelfs door een agent de snelweg op gedirigeerd. Je zou bijna gaan denken dat dit gedrag de overheid stiekum wel goed uitkomt, om zo het nodige burgerdraagvlak te verliezen?.
 • Mattie Veld

  1 maand geleden
  Wat een stemmingmakerij, zo te lezen begrijp je niks van wat boeren inhoudt, en dat dialect praten laat maar aan ons over, want je wilt alleen maar populair over komen. Niet dus!
 • tgm beuningen

  1 maand geleden
  En dat voor een plattelands krant... Boeren Lives Matter!
 • A.J Houten

  1 maand geleden
  U doet een beetje aan selektieve verontwaardiging.Ook bij BLM stonden mensen niet op 1,5 m en werd er vanalles geroepen o.a.met toestemming van de burgemeester van A.dam, Bij klimaat protesten o.a. in Den Haag werd openlijk gevochten met de politie en werd in A.dam bij die protesten een ziekenwagen met sirene tegen gehouden door klimaat activisten. Ook de aanhangers van mr.W.Engel zijn niet vies van een beetje geweld en ook ik vind de boerenprotesten te ver gaan.Verdiep je eens in de oorzaken .
 • Johann Janssen

  1 maand geleden
  boeren goed bezig deze oorlog hebben jullie nog niet verloren ook al denken andere reaguurders er anders over ze zouden ook eens hun auto'tje moeten laten staan. wat zouden jullie er van zeggen, dat alle levensmiddelene zouden moeten worden ingevoerd en dat je daar dan toren hoge priizen voor zou moeten gaan betalen. denk, dat jullie dan wel anders piepen bijt maar even door de zure appel en laat de boeren hun gang gaan.